Wednesday, December 8, 2010

Tagged



Terima tagged dari http://warnasaya.blogspot.com. Okey langsai hutang i :D 
(Dah lama tak kena tagged. Ceh! Padahal selalu kena tagged, buat-buat tak terkena sudah. HOHO!)

Nak kena senaraikan 25? Fuyoh!

25 minit kemudian...
  1. Sepanjang hidup, aku tak pernah diet. Tapi kenapa masih kurus?
  2. Aku mandi tiga-puluh-minit paling sekejap. Taklah lama sangatkan?
  3. Aku ada sikap penyabar yang terlalu tinggi. Tinggi setinggi Kota Tinggi. Kota Tinggi tinggi ke? HOHO!
  4. Aku tak suka orang membebel dekat aku, tapi aku suka membebel dekat orang.
  5. Aku suka karaoke walaupun suara aku tidak sedap untuk di dengar, tapi sedap untuk di makan. Eh?
  6. Aku tidak pernah ke clubbing, merokok dan minum minuman alkohol. Sumpah!
  7. Aku masih dara. Masih dan masih! Sumpah kuasa dua!
  8. Orang selalu cakap aku kurus kering dan tinggi. 
  9. Cikgu selalu puji tulisan aku cantik. Cantik ke? HOHO!
  10. Aku cepat belajar sesuatu tapi malas untuk belajar sesuatu.
  11. Aku suka berenang walaupun aku berenang tak sehebat perenang negara.
  12. Aku tak pernah buang air di toilet sekolah, stesen minyak, shopping mall atau di mana saja kecuali di rumah kerana aku penggeli dan pembersih (kot).
  13. Aku boleh buat kawan-kawan aku ketawa sampai pecah perut. Kadang-kadang sehingga mengalir air mata.
  14. Aku tak suka makan makanan orang ataupun aku tak suka kongsi makanan dengan orang. Ramai tak tahu ini sikap aku sebab aku selalu cover sikap ini. Aku tak suka! 
  15. Aku mudah menilai seseorang bila satu hari aku bersama dengan si dia.
  16. Ramai orang sekeliling yang suka melabelkan aku "sombong" hanya kerana wajah aku yang memang dilahirkan sombong. Tapi sebenarnya, akulah manusia yang paling "tak sombong".
  17. Aku sudah 2 tahun "single" dan aku hidup bahagia. Aku masih mencari cinta sejati. (Ceh ayat!)
  18. Aku anak ketiga daripada empat orang adik-beradik.
  19. Aku ada family yang kelakar gila, cool gila dan sporting gila. Family yang gila buat masa ini belum ada lagi.
  20. Aku bersyukur mempunyai emak yang boleh share segala rahsia dan cerita. 
  21. Maksom juga adalah nama gelaran aku. Kenapa Maksom? Tanyalah kepada si pemberi nama kampung itu. Bagilah nama Megan fox ke? Adoi, sebab aku banyak cakap kot.
  22. Aku tak suka menonton cerita Indon tapi aku suka layan lagu Indon.
  23. Aku allergic kucing dan cicak. Aku tak tahu kenapa, kucing dan cicak pun tak tahu kenapa.
  24. Aku jarang badmood dan aku tak suka orang yang selalu badmood.
  25. Aku pencinta hitam, unggu, merah jambu dan aku pembenci kuning.
Yeah! Cukup senarai 25, lepas dah tagged tak ada dapat hadiah ke weh? Belanja mc'd pun jadilah :P

Tahniah! Anda juga terkena :

http://wanininisengett.blogspot.com/
http://zirulwan.blogspot.com/
http://afzaruldzarif.blogspot.com/
http://sitomatomerah.blogspot.com/
http://superduperawrr.blogspot.com/
http://atyrarhapsody.blogspot.com/
http://afeeqahazwany.blogspot.com/
http://superbshiro.blogspot.com/
http://nadoonanoo.blogspot.com/
http://vaniellasherene.blogspot.com/
http://cikleesazaini.blogspot.com/
http://abcohhabc.blogspot.com/
http://planetonazirato.blogspot.com/
http://littlezaff.blogspot.com/

Eh? Terlebih tagged pula. Lantaklah, dah tertaip! c(:
Sesiapa yang nak terkenakan diri sendiri untuk jawab tagged ini. Buatlah sayang oi! HOHO!

18 comments:

KIDD FALLEN said...

hahahh stylo ;D

Afzarul Dzarif said...

buat2 x nmpk jekla!hahaha

Fanna Roslan said...

Kidd Fallen : Stylolah sangat... HOHO!

Fanna Roslan said...

Afzarul Dzarif : Perlu buat-buat tak nampak? Aku sumpah kau rabun kembali! HOHO!

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

sy pon mkn bnyk tp x pnah bsr..

Fanna Roslan said...

Mohd Wakiyuddin Rosnan : Eh? Samalah kita. HOHO :D

wani ni ni ni sengett said...

Aku dah buat. Haha. Penat lol pk. !

Fanna Roslan said...

Wanininisengett : So? Kau nak suruh aku buat apa? Nak sengetkan kepala kau? HAHA :D

mira.una said...

mira cinta pink juga !
haha

Fanna Roslan said...

Mira.una : Ouh! Kita serupa. Hee :D

merahitujambu said...

dh th suma pesal awk.jadi x yah laa kenal2 lagi..=p

liyanaziz said...

x suka!! say no to yellow color! kikikikkiki

Fanna Roslan said...

Merahitujambu : HAHA kan? Bagus Bagus :D

Fanna Roslan said...

Liyanaziz : Yeah! Say no to yellow! :)

chittysarah said...

hahaha..
kucing ngan cicak?
apekah kaitan mereka~~

*kucing sangat comel~~lalalla~~*

Fanna Roslan said...

Chittysarah : Tiada kaitan apa-apa :P

Ya, memang comel. Tapi saya penakut :)

wani ni ni ni sengett said...

oh. fanna takut. :P

Fanna Roslan said...

Wanininisengett : Ceh kau! Kau pun sama! HOHO!