Saturday, October 9, 2010

Terlebih sudah



Hish! Masuk-masuk dah terpampang muka dia! Dengan pantasnya para pelawat click [X] dibahagian atas kanan. ppeessuuss~~

Assalamualaikum semua terutama sekali para pembacawan dan pembacawanitaan yang dihormati sekalian. Harap anda semua berada dalam keadaan sihat-sihat belaka ya, jika tak sihat tak dapat cik nak tolong. Kalau nak tolong tengok pun, bukannya cik nampak ya.

SEE! Tukar lagi!

Anda perasan apa yang baru disini? Sudah semestinya. Dengan kombinasi warna yang sememangnya kap-lam-ya-nga. Sekiranya kelihatan agak gelap di blog ini, sila bawa touch light ya tuan-tuan dan puan-puan. Ia sengaja dibuat untuk menyukarkan para tirukucing. HAHA! Padan muka! Padan tangan! Padan kaki! Padan semualah!





Sebelum



Selepas



*Aku akan cuba stop berblogging. Final exam dah dekat weh. Insya'allah, mari sama-sama kita berdoa supaya Fanna Roslan stop berblogging untuk seketika waktu dan rajin baca buku sejarah sambil tersenyum. Cepat tadah tangan sekarang! Amin! Btw aku tak akan stop post status di twitter. So tak reti-reti lagi? :P Followlah twitter saya dengan ikhlas ya. I love my twitter. Take care semua. Assalamualaikum.*

8 comments:

Liquid said...

good luck utk final ea..!! =)

Fanna Roslan said...

Liquid : Thank you =)

penaberkala said...

utamakan yg mana lebih utama
good luck for ur final exam
all the best

si biskut said...

aku baru nak BW kat shoutbox..but failed..hmm..btw,nice blog.im not touch ur blog..hhee

Fanna Roslan said...

Penaberkala : Yeah! Betul! Btw Thank you =)

Fanna Roslan said...

Si biskut : Kenapa failed pula? Btw Thanks awak =)

siticomel said...

cun siakk. membe siapa niee?

Fanna Roslan said...

Siticomel : Apa yang awak merepek? HAHA! Btw Thanks :)