Saturday, January 2, 2010

Potpet 35

PERASAN TAK APA YANG BARU? C(:
BOY baru ke?
oh tidak! anda silap besar!haha

Tahun baru! layout pun nak baru juga!

Bosanlah layout yang lama itu! Dah lama sangat aku guna macam buruk pula! haha! weeee! mesti kau cakap layout aku burukkan? alah mengaku sajalah! haha! memang buruk pun! sebenarnya ini first time aku edit layout blog sendiri! huhu! walaupun tak cantik tapi aku puas hati! lama gila aku edit! haha! tapi aku pelik sangat kenapa layout di bahagian kiri dan kanan sekali ada hitam! itu yang memburukkan blog aku! aku edit semuanya dengan bantuan photoshop!
weeeeeeeee! :D

2 comments:

Nor Leesa said...

thnks fanna :D
i love ur page, tapi malang nye leesa tak reti buat.

Fanna Diaries said...

Welcome
Thanks, blog you lawa tau
:D