Thursday, December 10, 2009

Potpet 27

Gembira ke sedih?



Hari ini last paper SPM!
10 subjek yang agak susahlah juga telah selesai aku jawab!
walaupun banyak jugalah dihembus dengan mudah dan tersenyum
hahaha :D




Gembira ;




MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!



SPM dah habis doe!
Selamat Tinggal SMK Taman Daya
Selamat Tinggal Buku-buku yang jarang dibuka sampai kadang-kadang keluar ulat buku! haha
so sekarang tengah tunggu masa untuk bakar semua buku form 5 & form 4
hahaha :D

(lagipun buku² itu semua menyemak saja dekat rumah aku!)


Sedih ;



Sedih sangat bila nak tinggalkan sekolah SMKTD
walaupun aku tak banyak berjasa dekat sekolah itu
tapi adalah juga
hahahaha
kau ada ke? :|



Berat gila hati aku nak keluar dari sekolah itu
walaupun sekolah itu peraturan dia memang ketat gila
ketat seketat ketatnya
tak macam sekolah lain
aku tetap sayang sekolah SMKTD
:D



mesti aku rindu gila dengan pelajar 5 cerdik yang selalu dapat disiplin kelas terbaik dan selalu dapat pujian dari cikgu-cikgu, bagi aku kelas 5 cerdik ini biasa saja
mesti rindu cikgu-cikgu SMKTD yang memang gila-gila best!
Rindu sangat dengan sekolah, cikgu, kawan, pak cik guard (yang hari² tunggu depan sekolah), Mak cik cuci toilet (yang jarang bersihkan toilet) dan mak cik kantin ( yang kadang² masak sedap dan selalu masak tak sedap. haha :D)




Rindu serindu rindunya :D










P/s : Time sekolah selalu cakap bila nak habis sekolah. Bila dah habis sekolah selalu cakap rindu sekolah :P



4 comments:

wcwk (When Celebrities Were Kids) said...

good post,
i also trying to put some old and child photographs when celebrity were kids, so if you have any photo or any stuff which is not listed in our site pl. contact me.And if you have any suggestion or comment pl. tell us, we appreciate it,
thanks.


wcwk Team
http://wcwk.blogspot.com/

Fanna said...

hahaha ! okey no prob !
thanks for the comment :D

HonEyBuNNy said...

ok la tuh da merdeka...sma dgn adk akak....dia pn da last paper bila tah...ihihih..gnakan cuti ne dgn aktiviti berfaedah ya...

Fanna said...

Ouh ye ke ?
hahahaha
tapi cuti sekolah tak tahu nak buat apa
dok rumah online je :P
thanks for the comment kak :D